Agenda Medicala 2013 – Editia de buzunar

Agenda medicala 2013Editia de fata a Agendei medicale , reactualizata si imbunatatita, cuprinde: noile medicamente inregistrate si intrate in uz in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la DCI (denumirea comuna internationala) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial; clasificarea terapeutica a medicamentelor, care face posibila cunoasterea acestora pe clase farmacologice si DCI ale medicamentelor inregistrate in Romania, ale caror monografii se gasesc in indexul general; DC (denumiri comerciale) de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI; DC; producator; actiuni farmacologice, indicatii; doze; contraindicatii; reactii adverse; precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de ANM; modul de prescriere a medicamentelor stupefiante si psihotrope; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz. La final, editia prezinta o sectiune deosebit de utila referitoare la actiunile farmacologice si mecanismele de actiune ale medicamenteleor.

Cuprins: Ce va ofera Agenda Medicala 2013?  Ghid de utilizare. Lista prescurtari. Clasificarea terapeutica a medicamentelor. Index general. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI. Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Adrese si telefoane utile. Reactualizarea de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. Actiunile farmacologice si mecanismele de actiune ale medicamentelor.

Agenda Medicala 2013 se adreseaza: medicilor de toate specialitatile, farmacistilor, farmacologilor, medicilor rezidenti si studentilor in medicina si farmacie, publicului larg.

Agenda Medicala 2013 a fost publicata, de Editura Medicala in 2013 si contine 1070 pagini.
Pret de coperta : 74.12 lei.

buton-cumparare

Carti cu reducere de pana la 90%

 

Leave a Comment