Factorul Aladdin – Indrazneste! Afla cum sa ceri!

Factotul Aladdin

de Jack Canfield , Mark Victor

Orice este posibil… daca indraznesti sa ceri! Fericire personala. Implinire creativa. Succes profesional. Eliberare de frica – si promisiunea unor noi bucurii pe care nu trebuie decat sa le ceri. Avem la indemana abilitatea de a obtine aceste lucruri.

Factorul Aladdin: izvorul magic al sigurantei de sine, al dorintei – si al vointei de a cere – ne permite sa ne indeplinim visurile.

Acum, autorii motivationali de succes Jack Canfield si Mark Victor Hansen ne prezinta Factorul Aladdin – si ne indruma sa il punem in aplicare in vietile noastre.

Factorul Aladdin ne ajuta sa nu pierdem oportunitati esentiale, identificand principalele obstacole care ne impiedica sa cerem si invatandu-ne tehnici simple pentru a le depasi.
Cu povesti pline de inspiratie despre oameni care au avut succes cerand ceea ce isi doreau, aceasta carte ne arata cum sa provocam schimbari in vietile noastre – indiferent de piedicile cu care ne confruntam. Si, prin intermediul acestei cunoasteri, putem culege bogatiile unei vieti traite cu adevarat – o comoara care nu izvoraste din lampa fermecata, ci din inima.

Autor: Jack Canfield , Mark Victor; Editura Amaltea;  Colectia Motivational; Nr. pag.:296

 

buton-cumparare

 

 

Carti cu reducere de pana la 90%

 

 

Leave a Comment