Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita)

Mama si copilul

de Emil Capraru, Herta Capraru

Cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului!

Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum Mama si copilul  poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.
Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului – de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, in noua editie Mama si copilul s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.

Cuprins Mama si copilul: Sarcina si nasterea. Nou-nascutul (0-28 zile). Sugarul (de la 1 luna la 12 luni). Copilul de la 1 la 6 ani. Retete culinare. Scolarul mic. Adolescentul. Copilul bolnav. Se previne! Este cel mai bine.

Adresabilitate Mama si copilul: Medici pediatri, asistente de familie, asistente de pediatrie, educatoare de gradinite, nurse, psihologi, parinti, publicul larg.

Mama si copilul  a fost (re) publicata, de Editura Medicala  in 2012 si contine 354 pagini si 161 de figuri.
Pret de coperta : 70.85 lei.

buton

Leave a Comment