Parinti consecventi, copii fericiti

Parinti consecventi, copii fericiti

Pilar Sanchez
Ester Lopez
Yoland Hijazo

Educarea copiilor prin metoda consecintelor naturale si functionale
Responsabilitatile de parinte sunt de un infinit de ori mai dificile decât orice fisa a postului. Paradoxul sta insa in faptul ca, la sosirea pe lume, copilul nu vine cu un manual de utilizare optima sau macar cu 2-3 instructiuni gângurite inainte de primul alaptat.
Cu toate acestea, putini sunt cei care inteleg necesitatea consecventei si a respectarii unor principii sanatoase pentru educarea propriilor copii, preferând sa se ghideze dupa starea de spirit de moment.
Ambitiosul proiect pe care si-l asuma autoarele acestei carti este acela de a contura fenomene pe care le traim fiecare dintre noi, zi de zi, in lupta cu sine pentru imbunatatirea constanta a comportamentului fata de copii. Cartea nu ofera, sub pretextul vreunei pretentii de intelepciune senectuta, solutii… dar propune metode si dezvaluie raspunsuri.
Metoda consecintelor naturale si functionale pe care o postuleaza este nu doar inedita, ci chiar salutara. Va deschide perspective, va schimba mentalitati si va indrepta greseli…

Parinti consecventi, copii fericiti a fost publicata de Editura Aramis in 2009, in colectia Tu si copilul tau
Nr pagini: 112, Pret de coperta: 11.90 lei

buton

Recomandari din “Biblioteca parintilor”

Sa intelegem autismul
Copilul nostru de zi cu zi – din leagan la scoala primara
Dizabilitatile legate de invatare explicate de la A la Z
Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor
Educa-ti pozitivv copilul
Usor de iubit, greu de disciplinat

Leave a Comment